EROTUOMARIN TYÖKALUPAKKI

Erotuomarikorvauksen hakeminen

Yleisesti ottaen saat erotuomarikorvauksen kolmella eri tavalla:

  • Peli laskutetaan SBEKin kautta, jolloin tapahtumapaikalla käyt vain viheltämässä ja pelin jälkeen laskutat SBEKiä tällä lomakkeella (harjoitusottelut ja turnaukset).

  • Järjestävä joukkue maksaa ottelupaikalla (ennen peliä) ja annat kuitin maksusta (Kortteliliiga ja jotkut muut harjoitusottelut). Kuitti on aina tarjottava ja pyydettäessä annettava.

    • Kortteliliigan runkosarjan otteluissa toinen joukkue maksaa toiselle joukkueelle ja toinen toiselle. Kortteliliigan erotuomarointikuitteja on saatavissa Energiahallin infopisteeltä.

    • Mitaliotteluissa (jotka asetellaan SBEKin kautta) laskutat SBEKiä, sillä SBEK laskuttaa Kortteliliigaa palveluista.

  • Salibandyliiton viralliset erotuomarit laskuttavat ottelut sbet.fi -sivuston kautta. Nämä pelit eivät koskaan pyöri SBEKin kautta, eikä ne ole SBEKin asettelemia vaan Salibandyliiton.

Erotuomarina sinulla on velvollisuus antaa maksetusta korvauksesta virallinen kuitti. Kuitista on käytävä ilmi henkilötietosi.

Kun sinut on Facebookin Asettelut -sivuilla aseteltu peliin, lue tarkkaan tapahtuman tiedot, jotta osaat tarvittaessa varautua antamaan kuitin. Monesti kerho laskuttaa kotijoukkuetta tuomaroinnista suoraan, jolloin et saa korvaus ottelupaikalla vaan haet korvauksen suoraan kerholta laskutuslomakkeella.

Ohjevideot (EJEAS)

Ohjevideo EJEAS Intercomit toimimaan.mp4

Erotuomarinäytöt

Erotuomarinäytöt on kopioitu salibandy.fi:n Pelisääntöjen PDF-version sivulta 57-60.

Kentän mitat ja rajat

Erotuomarinäytöt on kopioitu salibandy.fi:n Pelisääntöjen PDF-version sivulta 34-45 ja maalin sijoituksen ohjeet OKM/SLA ry:n salibandy-liitteestä.