Erotuomarikoulutus & -valmennus

Toni Sällinen

Valokeilassa Toni Sällinen

Erotuomarikouluttaja Toni Sällinen tietää alueen koulutuksista kaiken. Hän on toiminut jo vuosia niin SSBL:n kuin Kortteliliigan erotuomarikouluttajana. 

Ota rohkeasti yhteyttä! p. 040 315 7676

Koulutukset Päijät-Hämeessä

Erotuomarivalmennuspäivä sunnuntaina 17.12.2023

SBEK järjestää yhdessä Lahden Kortteliliigan kanssa erotuomareiden valmennuspäivän Energiahallilla Kortteliliigan otteluiden yhteydessä sunnuntaina 17.12.2023 klo 10.00 alkaen. Erotuomarivalmennus tarkoittaa, että otteluissa erotuomareiden lisäksi on erotuomarivalmentaja, joka seuraa ottelua ja erotuomareiden edesottamuksia. Ottelun jälkeen erotuomarivalmentaja käy yhdessä erotuomareiden kanssa ottelun lävitse ja antaa omien havaintojen perusteella palautetta erotuomareille. Päivä tarjoaa mahdollisuuden jutella kollegoiden kanssa, hakea ulkopuolisen erotuomarivalvojan palautetta ja vaihtaa ajatuksia. Tervetuloa!

Käyntiosoite: Ilmarisentie 3A, 15200 Lahti
Lisätietoja: Rainer Pekkinen

Lahden Kortteliliigan vuoden 2023 erotuomari koulutus torstaina 2.11.2023

Lahden Kortteliliigan erotuomarikoulutus järjestetään torstaina 2.11.2023 klo 18.00 alkaen Lahden Tennis- ja  squashkeskuksen kahvilassa. Aiheena koulutuksessa on muun muassa sääntöjen läpikäynti. Tapahtuman pullakahvitarjoilu alkaa jo klo 17.30, joka tarjoaa hyvän mahdollisuuden jutella kollegoiden kanssa ja vaihtaa ajatuksia. Tervetuloa!

Käyntiosoite: Kariniemenkatu 21, 15140 Lahti
Lisätietoja: Toni Sällinen

17.10.2023 ti | Erotuomareiden peruskoulutus 1 ja 2
Salibandyliiton uusien erotuomareiden ilmainen 2-päiväinen peruskoulutus järjestetään ti 17.10. ja to 19.10 klo 17-21 Hollolan Heinsuon koulun kabinetissa (Terveystie 10, 15870 Hollola)


Ilmoittautuminen ja tarkemmat tiedot löytyvät SuomiSportista tästä linkistä.

Lisätietoja: Toni Sällinen, 0403157676 tai toni.sallinen@salibandy.fi

11.10.2022 ti | Erotuomareiden peruskoulutus 1 ja 2
Salibandyliiton uusien erotuomareiden ilmainen 2-päiväinen peruskoulutus järjestetään ti 11.10. ja to 13.10 klo 17-21 Hollolan Heinis-hallilla. Ilmoittautuminen ja tarkemmat tiedot löytyvät SuomiSportista tästä linkistä.

Lisätietoja: Toni Sällinen

Erotuomarivalmennus

Erotuomarivalmennus on kerhon ja Lahden Kortteliliigan tarjoama lisäpalvelu kehittämään sinua erotuomarina. Kokeneempi erotuomari arvioi työskentelyäsi ja ottelun jälkeen saat rakentavaa ja puolueetonta palautetta. 

Erotuomarivalmennusta tehdään mm. erotuomarivalmennuspäivinä Lahden Energiahallilla. Valmennuspäiviä järjestetään pari kertaa vuodessa ja niistä tiedotetaan erikseen. 

Erotuomarivalmennuksesta on vastannut palkittu huipputuomarimme Rainer Pekkinen.

Ryhdy salibandyerotuomariksi – peruskurssit starttaavat

Kiinnostaako hauska, haastava ja antoisa harrastaminen salibandy-yhteisön jäsenenä? Ovatko lisätienestit tarpeen inflaatiopyörteessä?

Uusien erotuomarien kursseja järjestetään syyskuun loppupuolelta alkaen aina tammikuun loppuun asti. Tarjolla on sekä valtakunnallisia verkkokoulutuksia että alueellisia lähikursseja. Koulutus on osallistujille ilmainen.

Uudet erotuomarit aloittavat uransa suorittamalla kurssin ”Erotuomareiden peruskoulutus 1 ja 2”, jonka kesto on noin yhdeksän tuntia (jaettuna useampaan istuntoon verkossa tai lähikoulutuksessa) ja sen lisäksi suoritetaan omatoimista opiskelua ja sääntökokeet verkko-oppimisympäristössä.

Varsinainen erotuomarointi kentällä aloitetaan aina pienten juniorien sarjoissa, kokeneemman mentorituomarin ohjauksessa. Kun taidot karttuvat, erotuomari voi kouluttautua lisäkoulutuksilla kohti haastavampia sarjoja ja varsinkin vahvaa lajitaustaa omaavilla aikuistuomareilla voi eteneminen urapolulla olla hyvinkin nopeaa, jos kyvyt siihen muuten riittävät.

...

Voit lukea jutun loppuun liiton nettisivuilta. Sieltä löytyy myös kaikkien liiton koulutusten päivämäärät. Siirry liiton nettisivulle klikkaamalla tästä.


Päijät-Hämeessä kynnys harrastuksen aloittamiseksi on huomattavan pieni sillä SBEKin kautta pääset hankkkimaan kannuksesi Lahden Kortteliliigassa ennen siirtymistä liiton virallisiin sarjoihin. Tervetuloa mukaan!