Erotuomarikoulutus & -valmennus

Toni Sällinen

valokeilassa toni sällinen

Erotuomarikouluttaja Toni Sällinen tietää alueen koulutuksista kaiken. Hän on toiminut jo vuosia niin SSBL:n kuin Kortteliliigan erotuomarikouluttajana.

Ota rohkeasti yhteyttä! p. 040 315 7676

koulutukset PÄIJÄT-HÄMEESSÄ

17.12.2022 la | Kortteliliigan kenttäkoulutus
Lisätietoa tulossa.

Yhteyshenkilönä tapahtumalle toimii erotuomarivalmentaja:
Rainer Pekkinen tel:+358505945970

17.10.2022 ma | Kortteliliigan avoin koulutus
Kaikille avoin ja etenkin Kortteliliigan erotuomareille suunnattu ilmainen sääntö- ja erotuomarikoulutus Ravintola Voiton auditoriossa Urheilukeskuksessa. Etenkin Korttelin Kolmosen ja Nelosen joukkueiden erotuomareiden toivotaan löytävän paikalle. Ennakkoilmoittautumiset sähköpostitse
info@sbek.fi . Kerro viestissä osallistujan nimi+joukkue. Tarjolla pientä purtavaa.

Lisätietoja: Toni Sällinen

11.10.2022 ti | Erotuomareiden peruskoulutus 1 ja 2
Salibandyliiton uusien
erotuomareiden ilmainen 2-päiväinen peruskoulutus järjestetään ti 11.10. ja to 13.10 klo 17-21 Hollolan Heinis-hallilla. Ilmoittautuminen ja tarkemmat tiedot löytyvät SuomiSportista tästä linkistä.

Lisätietoja: Toni Sällinen

Erotuomarivalmennus

Erotuomarivalmennus on kerhon ja Lahden Kortteliliigan tarjoama lisäpalvelu kehittämään sinua erotuomarina. Kokeneempi erotuomari arvioi työskentelyäsi ja ottelun jälkeen saat rakentavaa ja puolueetonta palautetta.

Erotuomarivalmennusta tehdään mm. erotuomarivalmennuspäivinä Lahden Energiahallilla. Valmennuspäiviä järjestetään pari kertaa vuodessa ja niistä tiedotetaan erikseen.

Erotuomarivalmennuksesta on vastannut palkittu huipputuomarimme Rainer Pekkinen.

Ryhdy erotuomariksi – peruskurssit starttaavat

Kiinnostaako hauska, haastava ja antoisa harrastaminen salibandy-yhteisön jäsenenä? Ovatko lisätienestit tarpeen inflaatiopyörteessä?

Uusien erotuomarien kursseja järjestetään syyskuun loppupuolelta alkaen aina tammikuun 2023 loppuun asti. Tarjolla on sekä valtakunnallisia verkkokoulutuksia että alueellisia lähikursseja. Koulutus on osallistujille ilmainen.

Uudet erotuomarit aloittavat uransa suorittamalla kurssin ”Erotuomareiden peruskoulutus 1 ja 2”, jonka kesto on noin yhdeksän tuntia (jaettuna useampaan istuntoon verkossa tai lähikoulutuksessa) ja sen lisäksi suoritetaan omatoimista opiskelua ja sääntökokeet verkko-oppimisympäristössä.

Varsinainen erotuomarointi kentällä aloitetaan aina pienten juniorien sarjoissa, kokeneemman mentorituomarin ohjauksessa. Kun taidot karttuvat, erotuomari voi kouluttautua lisäkoulutuksilla kohti haastavampia sarjoja ja varsinkin vahvaa lajitaustaa omaavilla aikuistuomareilla voi eteneminen urapolulla olla hyvinkin nopeaa, jos kyvyt siihen muuten riittävät.

...

Voit lukea jutun loppuun liiton nettisivuilta. Sieltä löytyy myös kaikkien liiton koulutusten päivämäärät. Siirry liiton nettisivulle klikkaamalla tästä.


Päijät-Hämeessä kynnys harrastuksen aloittamiseksi on huomattavan pieni sillä SBEKin kautta pääset hankkkimaan kannuksesi Lahden Kortteliliigassa ennen siirtymistä liiton virallisiin sarjoihin. Tervetuloa mukaan!