Palveluhinnasto

Peruspalvelumme eli erotuomaroinnin hinta määräytyy ajasta, matkakuluista sekä pelaavien joukkueiden sarjatasosta eli ottelun vaativuudesta. Turvallisuussyistä kaikki ottelut tuomitaan aina kahdella tuomarilla. *

Hinnat ovat tuntihintoja per erotuomari. Tuomaroinnin kustannukset määräytyvät tapahtuman toteutuneen keston mukaisesti.

Voit siirtyä suoraan tilauslomakkeeseen klikkaamalla tästä! 

Mikäli tarvitset kokonaistarjouksen isommalle turnaukselle, täytä tilauslomake ja kerro tarkemmin palveluiden tarpeesta lisätiedot kohdassa. Otamme yhteyttä!

Koulutetut erotuomarit F-Liigasta paikalliseen Kortteliliigaan.

Tuntihinnat

Miehet F-Liiga
Miehet Divari

50 € / h


Miehet Suomisarja
Miehet 2. divisioona

Naiset F-liiga

Pojat P21 SM-sarja
Pojat P21 1. divisioona
Pojat P18

40 € / h

Miehet 3.-5. divisioona

Naiset 1. divisioona

Pojat P16
Pojat P15 SM-sarja

Tytöt T21 SM-sarja

35 € / h

Kaikki muut SSBL:n sarjat

30 € / h

Lahden Kortteliliigan
Mestis, 1-divari,  Duuni-sarjat

25 € / h


Lahden Kortteliliigan
Muut sarjatasot **

20 € / h

Veloitusperusteet

Veloituksemme on aikaperusteista, vuoron alusta pelin loppuvihellykseen.

Minimiveloitus on 1 tunti (h) + matkakulut per henkilö, jonka jälkeen laskutusväli on 15 min per alkava vartti. Laskutus tapahtuu aina toteutuneen mukaan. Jos olet varannut erotuomarit yhdeksi tunniksi, mutta pelaattekin 1,5 h veloitetaan luonnollisesti käytetystä kokonaisajasta.

Korvaustaso määräytyy korkeamman sarjatason omaavan joukkueen mukaan. Turnauksissa korvaustaso on pelistä toiseen aina sama ja sovitaan etukäteen.

Yksi tuomaripari voi viheltää kaksi tunnin turnauspeliä, jonka jälkeen on sallittava tunnin lepo eli yli kahden tunnin tapahtumissa tarvitaan vähintään kolme tuomaria. Maksat kuitenkin aina vain kahdesta tuomarista per kenttä per tunti, mutta matkakulut on korvattava kaikille.

Kaikista palveluistamme on saatavissa kuitti. Käytämme sähköistä laskutusta (tai PDF-laskuja).

Muut kustannukset

Toimitsija ***

20 € / h


Matkakorvaukset

6,80 € / henkilö (tai 0,46 € / km) ****

Lahden kaupunkialueella tuomaroinnit hoituvat yleensä hinnaston mukaisella perusmatkakorvauksella.

Kauemmas tuomaritkin joutuvat liikkumaan autolla/julkisilla kulkuvälinellä, joten siitä laskutetaan toteutuneen mukaan hinnaston mukaisesti.

Huomaathan, että tuomareiden matkakorvauksissa on kyse myös ajankäytöstä, josta ei veloiteta erikseen (kuten matkustusaika tai hyppytunnit vihellysten välissä).

Matkan pituus (km) määritellään Google Maps -palvelussa lähtipaikasta "Lahti" -> määränpäähän (lyhin ajoneuvoreitti).

Lisämaksut

10 € peritään, mikäli

*) P14-juniorit tai nuoremmat on mahdollista viheltää yhdellä tuomarilla, jolloin tuomarikorvaus on 1,5-kertainen. Seuran sisäiset ottelut P16-junioreista alaspäin voidaan viheltää yhdellä tuomarilla.

**) Kortteliliigan harjoitusottelut kahdella tuomarilla lukuunottamatta Mimmien sarjoja.

***) Toimitsijana voi toimia toimisijakoulutuksen suorittanut henkilö. Harjoitusotteluissa toimitsijakoulutusta ei vaadita. Riittää, että joku mittaa peliaikaa ja jäähyjä. Tällöin myöskään ei tarvita virallista ottelupöytäkirjaa. Ilmoittakaa tuomareille jos haluatte, että he ilmoittavat esimerkiksi maalin tekijän ja syöttäjän toimitsijoille.

****) Suoraan tuomareille maksettavissa korvauksissa kilometrikorvaus on verottajan määrittelemän voimassa olevan kilometrikorvauksen mukainen, minimissään kuitenkin 5 €.

Hinnasto on voimassa toistaiseksi. Päivitetty 4.4.2022/MW.