KUINKA SAAN KORVAUKSEN TYÖSTÄNI

Yleisesti ottaen saat erotuomarikorvauksen kolmella eri tavalla:

  • Peli laskutetaan SBEKin kautta, jolloin tapahtumapaikalla käyt vain viheltämässä ja pelin jälkeen laskutat SBEKiä tällä lomakkeella (harjoitusottelut ja turnaukset).

  • Järjestävä joukkue maksaa ottelupaikalla (ennen peliä) ja annat kuitin maksusta (Kortteliliiga ja jotkut muut harjoitusottelut). Kuitti on aina tarjottava ja pyydettäessä annettava.

    • Kortteliliigan runkosarjan otteluissa toinen joukkue maksaa toiselle joukkueelle ja toinen toiselle. Kortteliliigan erotuomarointikuitteja on saatavissa Energiahallin infopisteeltä.

    • Mitaliotteluissa (jotka asetellaan SBEKin kautta) laskutat SBEKiä, sillä SBEK laskuttaa Kortteliliigaa palveluista.

  • Salibandyliiton viralliset erotuomarit laskuttavat viralliset ottelut sbet.fi -sivuston kautta. Nämä pelit eivät koskaan pyöri SBEKin kautta, eikä ne ole SBEKin asettelemia vaan Salibandyliiton.

Erotuomarina sinulla on velvollisuus antaa maksetusta korvauksesta virallinen kuitti. Kuitista on käytävä ilmi henkilötietosi.

Kun sinut on Facebookin Asettelut -sivuilla aseteltu peliin, lue tarkkaan tapahtuman tiedot, jotta osaat varautua antamaan kuitin.

Osa otteluissa laskutetaan suoraan joukkueilta. Tällöin et anna kuittia paikan päällä, vaan haet korvauksen suoraan SBEKiltä laskutuslomakkeella.

KUITTI / MATKALASKU (PDF)

Kuittipohja tapahtumapaikalla tapahtuviin maksuihin. Tulosta tyhjiä lomakkeita varuiksi mukaan joka tapahtumaan.

ET-kuitti.pdf